Despre Noi

Frumesețea e naturală, însă feminitatea, stilul și eleganța sunt subiective.

Eurocosmetic a mizat întotdeauna pe acest lucru și, bucurându-se de hotărârea și fermitatea unor femei care știu ce-și doresc, și-a început activitatea în 2006, axându-se pe importul și distribuția produselor de igienă personală.

În 2007 prima unitate de producție își deschidea deja porțile, iar Eurocosmetic avea să se poziționeze pe piața ca punct de referință în ceea ce privește producția și comercializarea vatei hidrofile de diferite gramaje.

În prezent, producem o gamă variată de produse de igienă personală din bumbac:

  • Vată hidrofilă
  • Dischete demachiante
  • Bețișoare ORL
  • Absorbante de diverse tipuri
  • Tampoane interne

 

MISIUNEA EUROCOSMETIC este să diferențieze produsele igienice slab cotate de cele calitative și să le ofere pe cele din urmă tuturor clienților, la un preț accesibil. Pentru a reuși să ne îndeplinim misiunea, în anul 2011 am implementat un sistem  de management al calității – SR EN ISO 9001.

VIZIUNEA NOASTRĂ este una cât se poate de simplă și ancorată în realitate. Dorim să reprezentăm un adevărat punct de referință pe piața produselor de igienă personală.

Pentru a ne putea atinge scopul, ne-am setat conduita și întregul sistem de dezvoltare în funcție de următoarele VALORI: seriozitate, transparență și atenție față de client.